Meisjes C1

Voleco C3 – Smash’66 C1   07-10-2017

Smash mocht deze wedstrijd beginnen met serveren. De eerste time out van Smash was bij een stand van 16-5. Voleco ging daarna vrolijk door tot 24-5. Tamar wist met haar servicebeurt nog wat punten binnen te halen maar verder dan 25-10 kwamen de meiden niet.

De tweede set ging een stuk beter, na een voorsprong van 1-7 kwam Voleco weer terug naar 10-10. Het ging verder heen en weer deze set, van 16-13 voor Voleco naar 17-18 voor Smash. Na 26-26 vielen de ballen jammer genoeg beter voor Voleco, eindstand van deze set was 28-26.

Deze set stonden de meiden snel met 7-0 achter en konden ze niet meer bijkomen. Na 2 time outs kwamen ze niet verder dan 25-14.

De vierde set zorgde het systeemspelen voor verwarring waardoor er gaten vielen en het verdedigend niet goed ging. Aanvallen lukte daarom ook niet, stand van deze set was 25-7. Nu een paar weken geen wedstrijden, daarna op 28 oktober weer knallen tegen Spirit in Barendrecht.

Smash’66 C1 – Hou Stand C1   29-09-2017

De eerste thuiswedstrijd begon speciaal. Alle jeugdteams waren aanwezig en werden feestelijk voorgesteld aan het publiek. Erg leuk voor kinderen en de ouders op de tribune.

20 minuten te laat begonnen de meiden met hun wedstrijd. Ze hadden het vandaag  goed te pakken, aan het eind van de eerste set maakten ze het nog even spannend maar ze wonnen deze met 25-19.

De tweede set maakten de meiden het nog spannender. Het was zelfs 6-9 voor Hou Stand. Uiteindelijk wist Smash de set te winnen met 28-26.

De derde set ging weer beter, werd met 25-14 gewonnen. In de vierde set gaf de tegenstander het op en de meiden wonnen deze set met 25-11. De avond begon en eindigde dus feestelijk voor de meiden met een mooie winstpartij!

Vollido C1 – Smash’66 C1   23-09-2017

Na het IJssel en Lek toernooi op 9 september jl. waar de meiden 2de van de poule en uiteindelijk 4de van de 11 werden, was vandaag de eerste competitiewedstrijd. Om 10.45 uur begon de wedstrijd tegen Vollido in Hendrik Ido Ambacht zonder wissels. Na 2 afmeldingen wilde Lisa van CMV 5-1 gelukkig meespelen. Caitlyn begon namens Smash’66 met serveren, het eerste punt van de wedstrijd ging naar Vollido. De meiden moesten soms hun positie even zoeken, maar er waren ook mooie rally’s waar goed over en weer gespeeld werd. De eerste set verloren ze helaas met 25-11.
De tweede set begon Vollido met serveren en was het eerste punt voor Smash’66. Deze set begon verder wat rommelig met voet- en netfouten door de tegenpartij en niet draaien door Smash’66, de meiden van het scorebord hadden het er maar moeilijk mee. Ook nu waren er weer mooie rally’s, helaas gingen de punten net iets vaker naar Vollido. Na de time-out serveerde Vollido vooral op Lisa, mooi om te zien dat ze de ballen achter elkaar pakte! Stand van deze set was 25-10.
De derde set begon goed met 2 punten op de service van Caitlyn, Bo smashte elegant en zelfs met links, Lisa rende van links naar rechts om ballen te halen en sloeg 2 aces, Tessa maakte puntjes met mooie tussendoor balletjes, Fenje sloeg ook een ace en Sofia pakte een mooie service van Vollido. Helaas kregen ze er deze set niet meer dan12 punten voor.
De wedstrijd was gewonnen door Vollido maar de meiden deden in de 4de set hun uiterste best. Ook nu weer aces voor Lisa, een smash van Fenje en mooie balletjes van Tessa. Eindstand van deze set was 25-19. Op naar de eerste thuiswedstrijd!